Followers (since 29/7/2009)

Pesan Sekarang!

Nama:
Alamat Emel:
No H/P(untuk respon segera-optional):
Barang Apakah Yang Ingin Anda Pesan? Nacheeose Powder
Shaklee Produk
MAC EYELINER
Produk Bio Asli - Minyak Kelapa Dara
Harum Malam
Tepung Kek Segera
Eumora
Eumora
Balo Chili slimming gel
Foot detox patch
Dadih Pelbagai Perisa
Ampoule _ Serum utk kulitr
SPA Salts
SPA Soaps
Tepung kek/muffin/roti
Jamu Seri Wajah
House of Masks
Foot Care
Ladies/Kids Shoes/Slippers
Hot Chili Nutmeg Cellulite cream
Men & Women Tshirt
Miracle Mask
Phero -X
Pherolins
Skin79 BB Cream
Kod Barangan (sekiranya ada)
Anda ingin menggunakan khidmat penghantaran? Pos Laju
Pos Ekspres (bergantung pada saiz barang)
Pos Daftar
COD (Di Wisma Perkeso SAHAJA, bergantung pada stok)

Monday, October 27, 2008

PHEROLINS - Teknik memikat/merangsang LELAKI melalui SAINS!

PHEROLINS
RM59.90 (termasuk kos pos)

(Harga Promosi)

Photobucket

Apa itu Pherolins?
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.

Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.

Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.

Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.

Bagaimana Pheromones Memikat Perhatian Lelaki?
Pheromones bukan lagi satu rahsia, ianya memikat lelaki secara alami apabila dirembeskan oleh berbagai bahagian tubuh anda melalui peluh. Bezanya di sini, Pherolins menggunakan pheromones yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan pheromones manusia sebagai asas. Hasilnya, pheromones sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Bagaimana Copulins Memikat Perhatian Lelaki?
Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.

Fungsi sama dengan PHERO X cuma kandungan PHEROLINS ada tambahan ramuan khas utk merangsang lelaki iaitu COPULINS.

Kandungan:
* Pheromones
* Copulins
* Fragrance oil

Sesuai utk semua golongan wanita.

Testimonial:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

3 comments:

Aihara said...

Pherolins ni mcm best saja yea.

❤Bebyrin❤ said...

hye..mcmana nak jd pengedar yer? mksd saya klu nak buat pre-order? blh tak jelaskn email saya darkxshinque3nyo84@live.com btw saya dri brunei

sheepy_sky said...

New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3

Confirmation status
Amount: RM55.00 Status: Successful
Reference number: 1430253820
Transaction date: 29 Sep 2010
Transaction time: 23:15:49

You can add as Favourite List if you plan to make same transfer in the future. Once added, you will no longer require TAC to make the transfer.
From Account 114179523xxx
To 3rd Party Account Number: 164780028397
Account Holder Name: NOORARIANTI BINTI MO
Recipient email: ariantiazahari@gmail.com
Effective date: Today
Description of transaction: perfume

Dah bayar ya..=p sy tu ya msg kak (012-790133*) thanks ya!! sila check sebab sy sudah bank in utk pherolins intense tu..^^ boleh pos besok kan? ^^