Followers (since 29/7/2009)

Pesan Sekarang!

Nama:
Alamat Emel:
No H/P(untuk respon segera-optional):
Barang Apakah Yang Ingin Anda Pesan? Nacheeose Powder
Shaklee Produk
MAC EYELINER
Produk Bio Asli - Minyak Kelapa Dara
Harum Malam
Tepung Kek Segera
Eumora
Eumora
Balo Chili slimming gel
Foot detox patch
Dadih Pelbagai Perisa
Ampoule _ Serum utk kulitr
SPA Salts
SPA Soaps
Tepung kek/muffin/roti
Jamu Seri Wajah
House of Masks
Foot Care
Ladies/Kids Shoes/Slippers
Hot Chili Nutmeg Cellulite cream
Men & Women Tshirt
Miracle Mask
Phero -X
Pherolins
Skin79 BB Cream
Kod Barangan (sekiranya ada)
Anda ingin menggunakan khidmat penghantaran? Pos Laju
Pos Ekspres (bergantung pada saiz barang)
Pos Daftar
COD (Di Wisma Perkeso SAHAJA, bergantung pada stok)

Saturday, December 20, 2008

ORIGINAL FOOT DETOX PATCH




 



 
 
ORIGINAL DETOX PATCH


Jangan simpan toxin dalam badan anda. Gunakan foot patch untuk pembuangan toxin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!

PASTIKAN ANDA MEMBELI ORI FOOT PATCH!!!!

!Kenapa beli dengan saya?

- Saya sudah 2 tahun lebih menjalankan perniagaan menjual foot detox ;
- AGEN PERTAMA ORIGINAL FOOT PATCH
- Saya dah menjual 3 juta keping (as at 31/7/2011) ;
- Saya di antara MOST TRUSTED SELLER di CariGold (rating melebihi 150) ;- Saya boleh menjawab semua soalan yang ditanya berkenaan dengan foot patch ni. Segala kemusykilan insyaAllah ;
- Saya adalah agen berdaftar dengan pengilang pertama yang mengeluarkan foot patch, JUN GONG Manufacturer ;
- Setiap jualan akan diupdate dengan kuantiti dan tracking sebagai bukti pembelian yg sah.

Current stock:
Gold - 50,000
Green - 20,000
Ginseng - 35,00
Sililver - 35,000
White - 100,000
Lavender - 25,000
(as at 9/4/2012)
 
FUNGSI:
Normal patch: Detox
Green patch: Detox & massage
Gold patch: Detox & slimming
Ginsend: Detox & extra slimming
Silver: Extra serapLavender: Rehatkan badan & tidur nyenyak

HARGA TERMASUK POSLAJU (SEMENANJUNG)
White patch:
100pcs - RM53
200pcs - RM85
300pcs - RM140
500pcs - RM210
800pcs - RM300
1000pcs - RM330

Gold/ginseng/green/silver/lavender:
100pcs - RM53
200pcs - RM90
300pcs - RM150
500pcs - RM225
800pcs - RM340
1000pcs - RM350

**Sabah/Sarawak. harga sedikit sahaja berbeza

Bahan2:
++ Bamboo Vinegar
++ Wood Vinegar
++ Chitosan
++ Dokudami
++ Loquat Leaf
++ Vitamin C
++ Vegetable fiber
++ Tourmaline
++ Cornstarch

Fungsi:- detoxification- slimming- metabolism- enhance immunologic- prevent constipation- improve skin condition- prevent smelly foot- cell activation- anti-aging- support blood circulation- improve quality of sleep- help to relieve the burden on the immune system

Cara memakai:
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam,
Maksimum: 8 jam

Pembayaran boleh dibuat dengan bank in dimana2 akaun:
MBB: 5143 5673 1683
CIMB: 13040044363522Noorarianti Mohd Azahari
ariantiazahari@gmail.com



WHITE DETOX FOOT PATCH
Status: Available






GOLD FOOT DETOX PATCH
Status: Available





GREEN FOOT DETOX PATCH
Status: Available





GINSENG FOOT DETOX PATCH
Status: Available





SILVER DETOX PATCH
Status: Available




Multi functions
- detoxification
- slimming
- metabolism
- enhance immunologic
- prevent constipation
- improve skin condition
- prevent smelly foot
- cell activation
- anti-aging
- balancing human body internal organs function
 
 
TESTIMONI:




7 comments:

zuliana said...

nak order la...50 keping untuk test..

eyrin said...

diluluskan oleh kerajaan malaysia tak?

Zainol Abidin said...

rm1 skeping tu utk harga spasang kaki or utk seblah kaki je..

Cik Kordi said...

Zuliana - apa2 call saya yer?

eyrin - nope tapi dah jual lebih 1.35juta keping

Zainal Abidin - harga tu untuk sekeping

.: F@!n :. said...

salam

harga sebelah normal punya RM0.70 tuk 100-249..tp entry cik ni RM0.75...mana 1 ek nk follow???

mamajulia said...

Salam, kalau nak jadi dealer macamana? Ada Terma dan Syarat ke?

http://ceekaboobaby.blogspot.com/

Cik Kordi said...

mamajulia - nnt check msg yer?